Select Page

Duurzaam organic katoenen mondkapjes

Design
Mondkapjes
-maak je eigen ontwerp –

De Rolls Royce onder de mondkapjes

– organic cotton (sustainable/duurzaam)
– drielaags mondkapje met neusclip
– ideaal voor Gemeenten, overheden, musea
– ook door de Europese Unie besteld
– unieke ontwerpen mogelijk- ook full colour
– lekker zittend en ‘breathable’

 

 

Wil je een uniek visitekaartje voor jouw bedrijf of organisatie?

Dan is hier het juiste adres! Naast dat wij zelf mondkapjes maken en ontwerpen, is het mogelijk ook om unieke ontwerpen te maken. Dit doen wij samen samen met Greentex en Satinskin. Beiden ervaren in de textielbranche. Satinskin heeft in Portugal het roer omgegooid. Een ontwerpprogramma ontwikkeld erop gericht om de beste kwaliteit mondkapjes te maken gecombineerd met de mooiste design mogelijkheden. En wow, wat een mooie mondkapjes! 

In Portugal worden hoge eisen vanuit de overheid gesteld aan mondkapjes. Ze worden zelfs geregistreerd en ontvangen een heuse erkenning! Covid-19 gecertificeerde mondkapjes gaan ontwikkelen. Niet voor niets heeft de Europese Unie deze mondkapjes ook besteld en zijn deze ook bij ons te koop.

Inmiddels hebben de Gemeente Amersfoort, het Vincent van Gogh Museum, de Europese Unie, het National Military Museum in Engeland, Van Gils en het Louisiana Museum in Denemarken (om maar een paar klinkende namen te noemen) de mondkapjes besteld. Zij zijn naast dat zij erg fijn zitten, heel mooi om te zien. Echte visitekaartjes. Naast een eerste bestelling, volgen altijd vervolgbestellingen! Niet voor niets!

Populair

Twee modellen zijn erg populair. Het Amersfoort model en het Vincent van Gogh Model. Het Amersfoort model omdat het erg mooi op het gezicht valt, en het Vincent van Gogh model omdat je op een ideale manier een logo kunt toevoegen.

Wow! De prijs

Onze missie is om bij te dragen aan het indammen van corona. Met de mooiste mondkapjes, zodat dit een memorabele periode wordt. En je je ook prettig voelt met het dragen van ons mondkapjes.
De prijs is van 50 tot 100 stuks: 7,95 per stuk.
Van 100 tot 500 stuks 7,50 per stuk
500 tot 1000: 6,95 per stuk
1000 tot 5000: 5,95 per stuk
Wij leveren vooraf een drukproef om een 100% happy eindresultaat te realiseren.
Ook onze samenwerkingspartners streven perfectie na!

Levertijd

Onze mondkapjes worden in Portugal gemaakt. De kwaliteit is het beste die we kunnen vinden wereldwijd. De levertijd is ongeveer 3 weken na goedkeuring van het ontwerp.

Bestellen

Neem contact met ons op door het invullen van het formulier. Of stuur een Whatsapp bericht naar onze Mondkapjes Hotline: 06-53697900. Ook ‘s avonds ontvangen we graag berichten!

Satinskin Facemasks
-simply the best-

Kies voor een prachtig ontwerp. Met Covid-19 registratie. Heerlijk zittende vorm. Lekker zacht en met jouw ontwerp!
Kies voor de WOW-factor!

HET IS TIJD VOOR EEN MOOI MONDKAPJE.

  • Hebben we je enthousiast kunnen maken? Ja toch! Kies ook voor een hip mondkapje met een onderscheidend design. Just try it!
    Nr. 1 in mondkapjes.

  • We zijn nog startende webdesigners :). als een knop niet werkt.. geef niet op! Want we willen het uiterste doen om de wereld van unieke mondkapjes te voorzien! Stuur dan een Whatsapp naar 06-53697900. Of mail info@queens-amersfoort.nl.
    Ook op instagram zijn veel mooie mondkapjes te zien. (mondkapjesatelier1). Je kunt ons hier ook een DM sturen.

FAQ

Wat zijn de kosten van de mondkapjes?

We maken mondkapjes op maat vanaf 50 stuks.
De prijs is van 50 tot 100 stuks: 7,95 per stuk.
Van 100 tot 500 stuks 7,50 per stuk
500 tot 1000: 6,95 per stuk
1000 tot 5000: 5,95 per stuk
5000 tot 10.000: 5,50 per stuk
10.000 tot 25.000: 5,00 per stuk

Wat als ik minder dan 50 mondkapjes zou willen ?

Neem dan contact met ons op! Wij kunnen zelf ontwerpen en zelf mondkapjes naaien in ons atelier, ook met een neusclip. Daarnaast hebben we een prachtige borduurmachine aangeschaft, waar we ook voor kleine oplagen mooie mondkapjes kunnen maken.

Kan ik ook eigen stof brengen of sturen om mondkapjes te laten maken?

Ja dit kan! In overleg. We werken voornamelijk met katoen en met vintage stoffen.

Ik heb leuke stof in huis. Willen jullie dit hebben?

We hebben ontzettend veel prachtige stoffen gekregen. Dit helpt ons enorm! We zijn heel dankbaar dat dankzij deze giften onze kosten lager zijn. We zijn ook dol op stoffen, vooral oude katoenen stoffen. Die hebben we ook gebruikt om onze hotelkamers van nieuwe gordijntjes en kussentjes te voorzien. Zo maken we deze periode ook heel plezierig!

Wat zijn de levertijden?

We hebben een hele mooie voorraad in ons atelier. Daarnaast hebben we heel veel stoffen in voorraad. Deze bestellingen kunnen we snel verwerken. Als je haast hebt, stuur dan een whatsapp. Soms moeten we zoeken naar een geschikte stof en duurt het langer. Wij maken ook graag hippe vintage sets op bestelling. We overleggen dan via Whatsapp en laten dan stoffen zien die goed bij de wensen aansluiten of zoeken stoffen.

Of we het niet zat worden dat naaien van mondkapjes?

Hier kunnen we een heel snel antwoord op geven! Het is ontzettend leuk. We maken zoveel bijzondere dingen mee, en we hebben het voorrecht om veel bijzondere mensen te ontmoeten. In het begin, in maart, lachten we om het idee dat mensen onze mondkapjes echt op zouden doen. We bedachten ludieke namen voor onze mondkapjes, stuurden mooie sets naar het Koningshuis en naar onze premier. Niets was te gek! Maar even serieus: het doet ons onze zorgen vergeten, we genieten van de positiviteit en genieten van de fijne samenwerking met elkaar.

Voor wie zou je nog een mondkapje willen maken?

We zitten vol met leuke plannen. Een van onze plannen is bijna verwezenlijkt.. Nieuws hierover volgt! We hebben een Amersfoort Mondkapje gemaakt en een Mondriaan mondkapje. De eerste horeca ondernemers hebben we van een prachtig ontwerp mogen voorzien. Maar we blijven dromen.

Volg ons op Social Media

Translate »